Belvárosi gyógytorna-rendelőnk: 06303467136

  Bel-Budai gyógytorna-rendelőnk: 06304878284

Header

Gyakori kérdések

Mennyi ideig tart egy kezelés?

Az első alkalom, mivel ilyenkor egy alapos kikérdezést és mozgásvizsgálatot is végzünk, ezért ez minden alkalommal 60 perces. A további alkalmakra is biztosítunk 55 percet.

Kb. hány alkalom után várható érezhető javulás?

Természetesen függ az adott problémától, de mivel adunk otthonra is gyakorlatokat, ezért Ön is befolyásolhatja a gyógyulás folyamatát. Szorgalmas pácienseinknél a legtöbb esetben már 1-2 kezelés után van érezhető javulás.

Van várólista? Mennyire gyorsan kaphatok időpontot?

Kb. 1 hét várólista van.

Mennyibe kerülnek a kezelések? A TB ellátás fizeti?

A kezelések díja 2018. január 1-től 7000 Ft alkalmanként . Az első alkalommal ebben benne van a mozgásvizsgálat is (60 perc). A további kezelések időtartama 55 perc.
A társadalombiztosítás jelenleg ezt nem fedezi.

Hogyan történik az egészségpénztárakkal való elszámolás?

A kezelést követően Ön készpénzfizetési számla ellenében fizet. Ezt a számlát kell Önnek az Egészségpénztárnak benyújtania, s ők jóváírják az összeget.

Szükséges elhozni a leleteimet, röntgenfelvételt? Mi mást hozzak?

Amennyiben készült valamilyen felvétel, annak leírását szívesen látnánk. Kérjük, hogy az orvosi véleményt, esetleg zárójelentést hozza magával. Ezen kívül kérjük, hogy hozzon magával olyan ruhát, amiben mozogni tud (tréning, póló). Átöltözési és mosakodási lehetőséget biztosítunk.

Otthon is végezhetem majd - a gyógytornásszal való közös gyakorlás után - a szükséges gyakorlatokat?

Természetesen. Gyógytornászaink írással, rajzzal, magnófelvétellel segítik az otthoni önálló gyakorlatok kivitelezését. Kifejezetten támogatjuk az otthoni tornát, mivel igy Ön is aktív részt vállal gyógyulásában. Másik előnye, hogy Önnek idő és pénztakarékossabb megoldás.