Belvárosi gyógytorna-rendelőnk: 06303467136

  Bel-Budai gyógytorna-rendelőnk: 06304878284

Header

Rólunk írták

Az alábbiakban gyógytorna-rendelőnkkel illetve a McKenzie-módszerrel kapcsolatban a nyomtatott és elektronikus médiában megjelent cikkekből, hírekből, interjúkból készített válogatás olvasható.

Sajtómegjelenés

Páciensek véleménye rólunk

MTV1 Családbarát Magazinműsor

Forrás: www.mediaklikk.hu/2014. november 10.

Az esés megelőzés segítése gyógytornával

MTV1 Családbarát Magazinműsor

Forrás: www-mediaklikk.hu/2015. január 15.

Riport a Csontrikulással kapcsolatos gyógytorna teendőkről

MTV1 Családbarát Magazinműsor

Forrás: www-mediaklikk.hu - 2015.október 13.

A térdsérülések gyógytornája

McKenzie módszer a gerincproblémák gyógyítására

Forrás: Sikeres Nők XI.évf. 2008. április 123. szám - 2008. április 01

Talán ügyet sem vetünk rá, ha egy-egy mozdulatnál fájdalmat érzünk a hátunkban, vagy a derekunkban. Nem gondolunk arra, hogy ez figyelmeztető jele lehet egy esetleges súlyosabb gerincproblémának. Ha időben lépünk, elkerülhetjük a bajt, megelőzhetjük a kiújuló fájdalmakat. A megelőzésre lehetőség a McKenzie módszer, amely egy mozgásterápiára épülő rendszer, és immár negyven országban alkalmazzák. Nálunk is működik a McKenzie Intézet, melynek vezető gyógytornásza Relle Éva, a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karának oktatója. A módszert Relle Évával ismertetjük.

A teljes cikk

Gyakorlatok derékfájás ellen

Forrás: Nők Lapja Egészség V.évf. 4. 5. 6. szám - 2011. április 01

Fontos tudni, hogy az esetek 80%-ában a derékfájás kiújuló jellegű betegség, ami azt jelenti, hogy bár a fájdalom esetleg egy pár nap után enyhül, 80% esélye van annak, hogy később újra megjelenik, sajnos gyakran erőteljesebb formában.
Ezt szeretnénk megelőzni a McKenzie therápia prevenciós célú gyakorlataival.
Mivel a McKenzie kezelés alkalmával mindig egyénre szabottan célozzuk a problémát, ezért prevenciós gyakorlatainkat is az egyéni mozgásvizsgálat alapján ajánljuk.


A teljes cikk

Derék dolog hátfájásra

Forrás: Elixír Magazin - 2011. szeptember 01

A McKenzie-módszer a gerincproblémák speciális vizsgálati és kezelési rendszere, amit Robin McKenzie, új-zélandi gyógytornász dolgozott ki. Ez az egyik legelterjedtebb gerinckezelési eljárás, a világ 40 országában alkalmazzák. A módszer lényegéről Relle Éva vezető gyógytornászt, a Magyarországi McKenzie Intézet vezetőjét kérdeztük

A teljes cikk

McKenzie-módszer - Egyszerű mozdulatokkal a fájdalommentes életért

Forrás: Phoenix Pharma weblap - 2010. május 14

A hátfájás, derékfájás Magyarországon is százezrek mindennapjait keseríti meg: sokan gyógyszerekkel próbálnak meg úrrá lenni a kellemetlenségeken, mások semmit sem tesznek a nehéz fizikai munka vagy éppen ellenkezőleg, a sok ülőmunka nyomán kialakult problémák ellen. Az új-zélandi alapítójáról elnevezett McKenzie-módszer azonban meglepően rövid idő alatt ugrásszerű javulást hozhat a derékbántalmak területén – hogy miként, azt kérdéseinkre Relle Éva vezető gyógytornász, a Magyarországi McKenzie Intézet vezetője foglalta össze.

Ugrás a "Phoenix Pharma weblap" weblapra a teljes cikkhez

Az irodai munka veszélyei

Forrás: Pályacsúcs Magazin - 2010. február 09

A motoros futárokhoz vagy az építkezésen dolgozókhoz képest szinte paradicsomi körülmények között érezhetik magukat az irodai dolgozók. Ám az ő egészségükre is sok veszély leselkedik. Milyen egészségügyi problémák jöhetnek elő az irodai munkában? Hogyan lehet ezeket kikerülni, kezelni?

Ugrás a "Pályacsúcs Magazin" weblapra a teljes cikkhez
Meglepetésemre mostanában semmim sincs eltörve. Ennek ellenére járok ide a gyógytornára. Miért? Mert igénylem a törődést. Testileg és lelkileg egyaránt. Náluk megkapom.
Havas Henrik, újságíró
Amit itt megtanultam az az, hogy nincs gerincsérvből eredő kilátástalanság.
Tiszta szívből ajánlom!
Kulcsár Krisztián - Világbajnok vívó
Számomra a fájdalommentes életet jelenti az itt kapott kezelés.
Dr. Utassyné Kormos Zsuzsa
2009-ben lábműtétem után jártam rendszeresen a rendelőbe. Felkészült gyógytornász hölgy segített az izmokat újra feléleszteni, és a baleset előtti szintre hozni. Mindenkinek ajánlom!
S. Attila
Professzionális ellátás, barátságos környezet, igen szakszerű gyógytornász!
elégedettségi kérdőívünkből
Eredetileg csak a jó megközelíthetőség miatt választottam ezt a helyet derékfájdalmam kezelésére,de utólag mondhatom, nagyon jó választásnak bizonyult.
elégedettségi kérdőívünkből
Hálás vagyok a visszakapott szabad mozgásaimért.
elégedettségi kérdőívünkből
Sokan hiszik, hogy a legdrágább helyen kapják a legjobb kezelést. Itt elérhető áron megkaptam mindazt, amit máshol (kétszer ennyiért) nem: Meggyógyultam. Köszönöm!
elégedettségi kérdőívünkből
Véletlenül kerültem Anitához, de egyszerűen tökéletes. Mind emberileg, mind szakemberként. MIndig feltölt, ha itt járok, csak ajánlani és dícsérni tudom.
elégedettségi kérdőívünkből
Mindenkinek ajánlom rendelőjüket, akinek gerincproblémája van. Nekem nagyon sokat segítettek és segítenek. Csak így továbbb!
elégedettségi kérdőívünkből
Köszönöm az állapotom javulásához kapott sok-sok segítséget
elégedettségi kérdőívünkből
Teljes mértékben elégedett vagyok. Magas színvonalú szolgáltatást kapok elérhető áron. Öröm megtapasztalni az egészségügyi szektor már beteg központú szemléletének létezését is!
elégedettségi kérdőívünkből
Nagy hozzáértéssel, érzékenységgel, empátiával és bőséges magyarázattal, tájékoztatással találkoztam Erika kezelésein. Köszönöm!
elégedettségi kérdőívünkből